I anledningen af for vild tilstrømning til vor site på de sociale medier, hiver vi en flot kanin op af hatten. Vi tæller nu øredøvende/-tæveindbydende 6 LIKES på Os Med Fax Facebook-side. Aj, aj, det er både lidt frækt og så – hvad mere er – en dybt klassificeret hemmelighed, hvordan den slags himmelrejser finder sted i et udfordret, digitalt kommunikationslandskab.

Til sagen: Vi fejrer OMF-succesen på FB med en event-ATION (OML, nyt buzzword). Således har vi fået lov at afspærre en god spot på Strøget, hvor vi vil afvikle vor egen selvhøjtidelige
GOBO event. den 22. december klokken 18.00.
Det er lykkedes os at få spons fra et lys-team, der ligger lige lukt i røven på Dark Matters, nemlig lightstore.dk, der har lovet os et strobo-gobo-lysshow af format. Både grey scale og metal effects vil projicere dansende lyskegler hen over vort elskede Strøg. (Oppe i den gode ende, altså Bermuda-trekanten Atlete’s Foot, Kaufmann og Baresso).
Forskellige kunstnere har fortolket vores OMF cases ud i det heeelt kantede og små-geniale (Sea Punk refs, omvendte kors, nogle kunstudlån fra Nespresso-shoppen og en karikaturtegner på stedet.)
Vi er rørte, og på selve aftenen teamer flaben Lucas Graham op med burlesque-fatalen Sys Bjerre. De to vil fremføre et ur-mash up, The Støvledans vs. Destiny’s Child’s Survivor. Madsen har tamborinen med, og Tüxen har en mic og noget see-through på. Ælsk os.
Vi har sat en photo booth op med direkte connection til Insta.
Der er gløgg på termoen, med knas i hvert fald til de fem først ankomne. (Tak til Kinabutikken i Jorcks Passage)
Vi runder af på Rosie McGees, hvor vi har slået pjalterne sammen med Girlsquad.com, og i en time i streg bliver der spillet lutter trap’n'b.
Det er da en MEET & GREET, der vil noget. Grådlabil KLOKKENNU.

Tilmeld dig her.


Goboen, Strøget, OMF, den 22. december. Oh, it’s a case.
 


Partnere udi kriminalitet, bøjet i neon

 

Modernificeret OMF logo. vammelt eller villigt?

 

De vilde piger fra Girl Squad i nyindkøbte julekostumer (tak til Fest og Farver på Jagtvej for rabat).
 


Der bliver gratis gløgg til de første fem, tag selv krus med. herefter kun 39 kroner.

 På Rosie McGees kan det godt blive lidt crazy. (Vi prøvede at få Streckers, men der holder People Group sædvanen tro julefrokost d. 22. december)