Dette er en case-beskrivelse.
the Pocket og WDV Studio stod bag Kulturnattens efterfest i Tap1 på Carlsberg. Et stort venue, der rummer 3000 gæster. WDV Studio udliciterede musik-bookingen til Os Med Fax.

Temaet var Baggårdshistorier, og vi skulle således skabe et musikalsk line-up, der matchede det autentiske og nostalgiske udtryk, the Pocket ønskede at formidle. Tillige var udfordringen at lave festen, der udkonkurrerede 30 andre tilbud. Der tilmed var gratis.

Således knækkede vi den nød:

Maggie Talks:
Umiddelbart forinden var vi blevet kontaktet af et upcoming indie band, Maggie Talks, der søgte et venue til launchfest for en ny single og video. Bandet har et stort netværk og garanterede mange hundrede gæster foran scenen fra begyndelsen. Det eneste, de bad om til gengæld var en scene og gratis øl til gæsterne.
Således fik vi opbygget et solidt fundament for den fortsatte fest og sikret et stort fremmøde fra starten, hvilket er alfa og omega i et stort rum. Det dur ikke, når gæsterne kommer dryssende, så bliver der aldrig rigtig fyldt.

Ulige Numre:
Ulige Numre var lige på nippet til at bryde rigtigt igennem med “København”; en sang der var som skabt til aftenens tema. Vi nappede dem dér, hvor mange var spændte på at se dem live. Gruppen matchede perfekt koncept og tidsånd.

Kalle’s World Tour:
Kalle er Københavns gademusikant nummer 1. Han spiller trommer med boremaskine og alt, hvad han har ved hånden. Kalle skabte pudsige opbrud mellem de 2 live acts og fjernede fokus fra scenen under skift. Han samlede rummet omkring noget uventet, sjovt og samtidigt meget jordnært.

Djuna Barnes og Jean Von Baden:
2 af Danmarks bedste djs, der forstår alle crowds. De spiller til gulvet, men aldrig kedeligt.

Tjek WDV’s video fra aftenen. Det gik sgu godt.