Dette er en case beskrivelse.

Da det svenske, ret betydningsfulde, brand, Monki skulle præsentere deres Travel Collection 2012, blev Os Med Fax ‘fløjet ind’. Vores fine samarbejdspartnere Femmes Regionales stod for hovedingredienserne til denne begivenhed. Ikke desto mindre, da det kom til at løse og løfte det musikalske program, kom Os Med Fax på banen. Således blev dørene den 29. februar 2012 slået op til en lysende fashion event i butikken i Købmagergade. Aftenen var velbesøgt, havde godt med spons og selvstændighed, unge bloggers en masse, og musikken var selvsagt god.

Vi leverede:

Musikprofil + program + afvikling

dj-maraton: Esben Weile Nymåne (Frankie Teardrop), Ena Cosovic (Fagget Fairys), Cecilie Lassen, Cille Veje (De Gyldne Damers Klub), Christian d’Or, Tüxen

live act: The Echo Vamper