Som naturlig følge af den senere tids vandring mod  natcafeen Simons, har minimum 1 af Os Med Fax afsøgt dette hjørne/centrum for natteliv. Det har været et antropologisk studie, og det er ikke færdigt. For på fredag har Vice fundet sin what-the-hell nøgle frem og holder et velbegrundet hof i den sorte hule. Stedet må regnes for en hule, hvor alt kan ske, hvor det tilmed sner, man vil ha mer’, og pludselig er der nogen med noget der banker, og det’ sgunte Peter Anker.

Det er som om, der blæser en Simonsk vind. Foranlediget af et snedigt forretningskoncept og en frenetisk søgen hos nattefolket, der rundtossede lader Kødbyens greb løsne sig. For vi er forfløjne i de sene timer, illoyale til benet og vil bare sydpå ik’. Vi tér os ret meget som rød Cecil;  uden filter, lidt tarvelige, men også ærlige. Så, et sted, et kvarter, en bølge har en levetid og et crowd.

KLOKKENOMKRINGNU har Simons strakt sit favntag ud, så det ikke længere kun er de ekstra fotogene og ved muffen-folk, der lader sig forføre. Klubben kommer efterhånden bredere ud, eller snævrere om man vil, og man vil ved nærmere eftersyn konstatere, at også cool cats fra en anden gren af kreasegmentet er begyndt at frekventere. Hvor længe, hvor hårdnakket vides ikke. Men der hyres rittige NAVNE som djs, og nogle gange spiller de også. Det er sjovt at pege på, og man gad vide, hvor det fører byen og udefolket hen. Vi gisner, vi følger med , tager et forspring og lader stå til – en af delene i hvert fald. Disse små bevægelser, OMF interesserer sig for den slags, for pludselig siger de noget om stort.

Med denne konstatering kunne vi rydde bordet og sige fino, det var så en kærlig-drilsk undren og anerkendelse, og helt ølig, vi ses på fredag til VICE fashion event…. Men nul putte, så kommer der noget på tværs: Fænomenet Simon Snakker, som føles som en bet. Denne manierede dokumenta, der udbreder og arkiverer det, der burde være glemt og kun oplevet af lige-subsistensede. Små film, der florerer som wild viral markedsføring i det offentlige rummelum.

Hvad er den af???

mellemrum.

Taktisk skift:

Jeg har sagt til Madsen, at han godt kan forberede sig på, at vi snart bliver hevet ind i de berømmede gemakker, hvor sponsflasker og heliumballoner står klar til at få munden på gled. En skal være nøgen, vi vælter rundt i sofaen, kæben kører.

Huskeseddel, når vi interviewes:

Vi elsker sydhavnen, for den er lidt forladt.

Vi drømmer om alt muligt, vi ikke kan sætte ord på.

Vi ved, vi er høje.

Vi kommer her, ja!

…………..to absolutter, der slutter.