FAXEN SØGER

Hvem er vi? (denne kategorisering er for øvrigt udemærket som overskrift i topmenuen på din blog og/eller website)

Vi er en nystartet flik-flak virksomhed i rivende vækst. Vi laver ALT. Vi gør dette ALT med en nærmest liderlig nidkærhed, og vi går aldrig hjem. Alene. En eller anden samleside for små- og mellemstore virksomheder har nævnt OMF i kategorien for ‘Vi holder øje med 2012′.

Dette er Os Med Fax. Du aner ikke, hvad du skal bruge os til, men vi kan love dig for, at vi kan DET.

Hvem er du? (igen: Eminent overskrift til en menulinje, nu er det vidst sagt)

Vi søger en rigtig fed blæksprutte; Du har tentakler, der kan lugte en pengetung opgave fra lang afstand. Din energi er pissegod, faktisk er du en art folkeforfører, der tillige ‘bare er der’, hvis een har ondt. Du har fuld Adobe-pakke og medbringer velvilligt denne ved eventuel samtale, således at dine potentielle kollegaer kan få en opdateret, cracket version. Du bærer skrald ud med et smil, for du ved, at vi løfter i flok. Du er online 24/7, også i weekender, for sandheden er, at dit glødende hjerte banker for jobbet, slet og ret. Du elsker at pitche og sælge ind. At få lov at få en fremmed i røret, som ikke gider have dit oplevelseslort, og så finde din frenetisk insisterende ham frem og opløftet tonse derudaf; ‘Ham skal du nok vinde over.’

Du er systematisk, patentlig, skæv og kreativ uden at stjæle andres glans. Du ved godt, at meget af det, du kommer til at lave her er så interessant, at arbejdet i sig selv er løn nok. Den slags behøver man end ikke nævne for dig. Du spiller bold, du kaster den op, du griber den igen, du samler den op, du jonglerer tilmed. I det hele taget forstår og sanser du alt det dér med bolde i spil. Det er episk.

Du er med på at starte hos OMF som ulønnet praktikant, hvorefter en prøveperiode aktiveres, qua en 9 måneders ansættelse klingende ganske mundret: job med løntilskud. Denne fase efterfølges af mulighed for en projektansættelse uden opsigelsesret, hvorefter vi er venligt stemt over for tilskud og subsidier af anden karakter.

Du er klar på at arrangere og skaffe spons til vor julefrokost, men er klar over, at du ikke tilhører det kreative hold her.

Du er ikke med på frokostordningen i første omgang.

Lad høre fra dig: Vi glæder os som små børn, vi ER små børn, bliver aldrig ældre, evigt unge, fester som var vi tyve, men har en anden dybde og indsigt, og vi bliver aldrig, ALDRIG, mæt af dage.

Vi modtager kun ansøgninger per fax.

Tüxen & Madsen