Min partner i OMF, Madsen, fylder snart rundt. Jeg kan stadig huske, da jeg mødte ham første gang. Så lang tid siden er det heller ikke. Men det er alligevel noget siden, og Madsen gik i super kulørte jakkesæt. Han var et naturligt midtpunkt allerede dengang. Madsen er en samler og en dyrker, en nyder og en yder. Han har varme og vid, og lige nu er han på combi-tur i Legoland/Lalandia. Det betyder, at OMF-kontoret kører på halvt blus i efterårsferien, og jeg tager mig således kun af ting fra URGENT-bakken. Så snart Madsen er tilbage, tager vi et udviklingsmøde og forventningsafstemmer de store linjer. For nu at pretende, der er en akse, hvorom alting sig drejer i dette Tena-indlæg (mind mig lige om, at jeg er i bund), så lad mig smide manden på snart 30 en slags ode. Lad dette være et vidnesbyrd om en mand med en særlig evne til at tale med mimiske artefakter; jomen, Vor helt egen Mr. Bean.

Tillykke, gode Madsen.

2 alen 1 stykke