Holdt, Chauffør, holdt foran. Det har været en streng, streng weekend for Os Med Fax. Jeg kan ikke understrege det nok for jer læsere og kontraktere. Men til alle, der deltog ved mandagsmødet: Tilgiv, Madsen, han er giftig, når han jonglerer med betændt tømmermandshumor. Da han byder kaffe fra en allerede tom termo, ved jeg godt, det går over i historien og kommer med i julefrokostsangen. Spøg til side.
Jeg har ikke en skid på tapetet, vi er ude på mediebureauer hele ugen. Vi har fået lavet en memory-stick med hele vores kompetence-folder, og vi varmer enhver præsentation op med en salve ‘det sagde hun også igår’. Ingen er for fin til den, og gu’er det ej løgn. Hver morgen strækker vi ud. Helt ud. Sammen med hende her, som er satans smidig og har afhjulpet Madsen med en årelang sceneskedehindebetændelse og et forstrukket ledbånd.