Prelude:
Os Med Fax giver mig mulighed for at referere til mig selv i 3. person. Det har jeg aldrig rigtig gjort, men fordi det er en samlebetegnelse, der inkluderer Madsen, Sjælland og øerne plus hele bogholderiet, så kan jeg gøre det, uden at få en jernsmag i munden.

Midte:
Hvorom kloden drejer: OMF holdt for nylig en hyggelig spred-budskabet-night. Vores strategi var at gøre det så ydmygt og hemmeligt, at vi knap nok sagde det til vore venner, i hvert fald kun meget få og dét cirka et halv døgn før afvikling. Det resulterede i præcis, hvad vi havde håbet på. Et larmende sparsomt fremmøde. Perfekt. Nu havde vi kildet ved folks nysgerrighed, som en fjer på en ny-raget noss’, og sået frø, så folk rigtig ku’ snakke. Og vi mærker effekten, wow-effekten, så glæd jer til OMF Night #2. Musik, budskaber & ledelses-coaching i Advanced Level. Denne gang lukker vi lidt flere ind.

Slutning:
Farveller.