OMF går til mange møder. Vi sætter pris på en god agenda, en ordentlig mødebakke med hvidvand, et par tilfældige æbler i skål fra ‘Zone’ og bolcher pakket i firmalogo-wrap. Vi er præcise og forberedt til tænderne. I dag var vi til et – for slut-result 2011 – essentielt forretningsmøde, og det forholdt sig således, at en pap stod på lur, da vi gik til og fra præsentationen for en – i det flg.- unavngiven kunde. Se dette som en indføring i formasteligt forretnings-kropssprog.


På vej til at lægge dem ned. Fokuserede og ved godt mod.
 


Tüxen til Madsen efter endt møde: “Jeg har et aberderbei. Når jeg taler om en gedigen wow-effekt i pipelinen, skal du bruge pegepinden til at vise bevægelsen på tretrins-raketten. Ellers kan det være ligemeget med de dias.”
 


Det sagt; Kudos, mand. Vi solgte den godt. Den gik rent hjem, at du kunne huske hans kone laver smykker til webshop.”
 


Madsen til Tüxen: “Tak for nu partner, jeg fik sneget et par Lions ned i frakken. De Luxe mødebakken skal ikke stå der og kede sig. I tankebobbel ud af Tüxens hoved: “Han er skæg nok, den frelste røver.”