Madsen; Ferietableauer er hvad jeg har lige nu. De bittesmå udsving fra Næstved og omegn. Jeg var på Kræmmermarked igår. I låne-Punto kørte jeg udenbys og 7 rundkørsler senere var jeg i strandmekkaet 4736, Karrebæksminde. Jeg mindedes dig… Såmænd. Dine bevægelser bag et lidt for lavt bord med ting til salg. Det foregik i Kødbyen. Scenen var således flyttet ud af byen, men det var stadig folk som dig og mig, der havde stillet an, øltørstige landevejsrejsende med mavebælter, på jagt efter det gudsbenådede moment, hvor en god lukkes. Jeg kom både forbi en stor hoppepude OG en bod med leje til intimpiercing. Jeg købte lighterne nedenunder, de er faktisk fede, og vi kan bruge et par som firmagaver. På konferencebordet med Hurricanevaserne kan vi så have den kunstbemalede æske tændstikker. Faktisk er kun halvdelen af dem brugt. Og jf. EROTIK-skiltet tænkte jeg på at forære en frenum til månedens medarbejder. Kan du fifle lidt med nogle kvitteringer og noget afskrivning, så vi kan få den hevet ud af regnskabet?
Husk: Vi har kun hvide penge i OMF.

Tüxen

De er loaded med gas nu.

Tordenskjold halv fuld.

Gavekort på frenum til månedens medarb.??