Madsen, parér parér. Stop kareten og hold hele hestespannet ind til siden.
- DER ER FAX.

Jeg er gået helt ned i gear her i provinsen. Det er noget med en kattepote på pedalen, og så klarer frihjulskadancen resten. Jeg skal ikke ha’ overskydende energi i klemme her, nej nej.
Jeg har ikke haft makeup på i tre dage, jeg ser fjernsyn med stor kanalpakke hver aften. Jeg har været på udflugt til Næstved Storcenter igår, hvor børnene gik i bemandet legeland, mens søster og jeg fik automat-latte. Jeg går op i hvert eneste måltid med en nidkærhed, som var det mit sidste. Såeh, ja, status er, at det regner. Dråber kærtegner min hud, præcis når jeg går ud. Så jeg bliver inde. Det burde du også gøre, blive inde. Jeg har kigget i gamle fotoalbums, og jeg deler lidt ud forneden.

Og så til sagen; En agenda for OMF møde, til asap afvikling, når vi begge er tilbage på hovedkontoret, ferieudhvilede. Jeg har booket mødelokalet på 3., dét med fløjdørene.

1. Der er bestyrelsemøde den 8. august, hold dig lige en løs bagkant. Vi skal have ny sekundant.
2. Strammere regler for oprydning til de freelancende og deltidsansatte sjæle. Jeg overvejer at foreslå en ‘clean desk policy’. Den slags fungerer bare.
2b. Ham med rullevognen, der deler intern post ud vil gerne gå ned til 32 t/ugentlig. Tænk lige over, om du kan gi’ en heads up på den, som vi siger.
3. Intranettet er nede, du må gerne tage fat i Data-Palle – tak :-)
4. Vi er nødt til at understrege over for ALLE, høj som lav, at kaffeautomaten i mellemgangen SKAL holdes ren. Man er nødt til at køre en klud henover stålet for at undgå de skide bananfluer. Det gælder både ved tryk på cacao og moccacino.
5. Vi skal saftsusemig til at hente lidt opgaver hjem, hvis vi skal være det bundlinje-tal bekendt.

Vel mødt!

Tüxen
Partner

søs danser med hund mens jeg ser til

mig på La Santa med rejehop-Gry

jeg er teen med perm

mor i purple