Forleden gav vi et par bud på hvem Kidd skal invitere med på et kommende track. For lissom at bygge bro til de nye drenge på blokken. Og når nu hypen omkring ham er aftagende, må den ellers så talentfulde rapper invitere ungt blod med på mic’en for at bevare kontakten med undergrunden. Læs indlægget her.
Mike var et af buddene, og vi modtog efterfølgende en mail fra Mike! Det er for vildt. Mike skriver “Yo Os Med Fax, supert at i spiller mit shit på jeres homepage. Det ku være for vildet at lave noget med Kidd, han har et nice flow. Vil i vise min official musci video til tracket Jeg Kan Ikke Finde Dig? Klart mit dopeste track til datoen.”
Helt sikkert Mike, det vil vi rigtig gerne. Og jeg slår den her op på Kidd’s Facebook.
Fede Kappa sneaks forresten, og fed effekt i starten, hvor man lidt tror du ligger ned mens du går. Men så går du faktisk bare ned af et legetårn! Er det en Michael Jackson homage? Altså både det med synsbedraget og legepladsen?