Jeg spurgte engang en lesbisk veninde, om jeg som stille og rolig udsprunget hetero var kvalificeret til at lave homo-jokes. Det mente hun ikke. Vi tog den gelinde, men jeg mente det seriøst, for der lå så mange bøssoide bemærkninger på tungen, og jeg fandt den der usagte stopklods interessant. Hvad er dealen her? Summen blev, at det tangerer lidt ligesom med neger-jokes (minoriteter generelt, ik). Hvis du ikke selv har DET i blodet, så træd varsomt. Spar på dine ‘Wazup nigga?’ eller et eller andet bøvet med ‘de danser fedt’. Så jeg sparer tit. Men jeg er med på suger/vouyer stilen. Friksæmpel med Chris Crocker. Ham, der brød igennem som ‘Leave-Britney-Alone-Tranny’ på YouTube og aldrig har været bange for at gi’ af sig selv. Han er gået all manly, men forholder sig stadig til social-politiske emner.

Først en god før/efter:

Dernæst: Chris Crocker and his boy discussing GAY Public Display’s of Affection.

Og krøllen: …Så ser man lige en kommentar fra en anonym til Chris:
“YOUR NOT FAMOUS SO STOP ALREADY its getting old”
og så hører man lige Chris sætte sit punktum:
“Stop what, baby? Holding the gun to your head that forces you to visit my Tumblr?”