Indfald / Udfald

OMF JULEKORTET 2012!

Os Med Fax sender jer hermed årets julehilsen. Det kram, der får dig til at gå efter kråsen. Vi takker for et flot år, hvor vi har væltet os i penge og opgaver. Mer’ af det i det 2013!
Efter et hektisk år i Faxen, har vi vel alle behov for at smide Lloyd skoene og den professionelle etikkette. På Fortunen, torsdag d. 20/12 kl. 21:00, er der mulighed for at se hinanden an uden for de professionelle rammer. Der løsnes op for den formelle facon vha. en gratis fustage øl.
FB event her.

Omkring tilblivelsen af årets julekort:
Vi havde en ubændig trang til at tænke skævt/uhørt kreativt og engagerede således TEKO Designskole. 2. års eleverne fik stillet som semesteropgave at designe årets julekort for OMF. I briefet til de deltagende blev lagt vægt på at indfange den rasende internationale udvikling, OMF har oplevet det forgangne år. Og videre: “Os Med Fax skal kunne kommunikere noget solidt, urokkeligt, men samtidig også et brusende krav om at komme ud over stepperne”, som det hed sig.

I juryen sad: Olafur Elliason, Trine’s Wardrobe og en praktikant fra Henrik Vibskov butikken.
Vinderen blev fundet ved en festlighed i en privat lejlighed i en gård på Vesterbro. Ved lejligheden læste Olafur begrundelsen op i en helt mørkelagt pejsestue. I kan nok tænke jer, at sanserne blev vakt. (Altså, ALT dirrede.)
“Udtrykket opsummerer flot den grafiske linje, som har været definerende for året 2012, især repræsenteret gennem det genoplivede -dog noget anæmiske – Kødbyen. Det er med stolthed, at vi kan sige, at i med nidkær snilde har formået at illustrere den FEDME, der er OMF’s DNA. Af hjertet tak.”

Jamen, god jul & vi forhandles ved. Alle takster stiger med 18% pr. januar 2013.

Os Med Fax

STRØGET HAR RINGET – DE VIL GERNE HA’ DERES GOBO TILBAGE!

I anledningen af for vild tilstrømning til vor site på de sociale medier, hiver vi en flot kanin op af hatten. Vi tæller nu øredøvende/-tæveindbydende 6 LIKES på Os Med Fax Facebook-side. Aj, aj, det er både lidt frækt og så – hvad mere er – en dybt klassificeret hemmelighed, hvordan den slags himmelrejser finder sted i et udfordret, digitalt kommunikationslandskab.

Til sagen: Vi fejrer OMF-succesen på FB med en event-ATION (OML, nyt buzzword). Således har vi fået lov at afspærre en god spot på Strøget, hvor vi vil afvikle vor egen selvhøjtidelige
GOBO event. den 22. december klokken 18.00.
Det er lykkedes os at få spons fra et lys-team, der ligger lige lukt i røven på Dark Matters, nemlig lightstore.dk, der har lovet os et strobo-gobo-lysshow af format. Både grey scale og metal effects vil projicere dansende lyskegler hen over vort elskede Strøg. (Oppe i den gode ende, altså Bermuda-trekanten Atlete’s Foot, Kaufmann og Baresso).
Forskellige kunstnere har fortolket vores OMF cases ud i det heeelt kantede og små-geniale (Sea Punk refs, omvendte kors, nogle kunstudlån fra Nespresso-shoppen og en karikaturtegner på stedet.)
Vi er rørte, og på selve aftenen teamer flaben Lucas Graham op med burlesque-fatalen Sys Bjerre. De to vil fremføre et ur-mash up, The Støvledans vs. Destiny’s Child’s Survivor. Madsen har tamborinen med, og Tüxen har en mic og noget see-through på. Ælsk os.
Vi har sat en photo booth op med direkte connection til Insta.
Der er gløgg på termoen, med knas i hvert fald til de fem først ankomne. (Tak til Kinabutikken i Jorcks Passage)
Vi runder af på Rosie McGees, hvor vi har slået pjalterne sammen med Girlsquad.com, og i en time i streg bliver der spillet lutter trap’n'b.
Det er da en MEET & GREET, der vil noget. Grådlabil KLOKKENNU.

Tilmeld dig her.


Goboen, Strøget, OMF, den 22. december. Oh, it’s a case.
 


Partnere udi kriminalitet, bøjet i neon

 

Modernificeret OMF logo. vammelt eller villigt?

 

De vilde piger fra Girl Squad i nyindkøbte julekostumer (tak til Fest og Farver på Jagtvej for rabat).
 


Der bliver gratis gløgg til de første fem, tag selv krus med. herefter kun 39 kroner.

 På Rosie McGees kan det godt blive lidt crazy. (Vi prøvede at få Streckers, men der holder People Group sædvanen tro julefrokost d. 22. december)

OS MED DISCO DICK

Dette er en case beskrivelse.

Madsen sad en søndag i november og skulle skabe rammerne for den efterfølgende fredags klub på Bakken i Kødbyen. Madsen har frekventeret klubben månedligt siden den åbnede i 2010 og har kørt adskillige koncepter som Une Sélection d’Or, Singles Night (fordi han kun spillede 7 tommer vinyler, ikke fordi han manglede en kæreste), Wave, Christian d’Or is Disco Crazy og så videre og så hvidere. Se flyers for arrangementerne her; de er produkter af mødet mellem Madsen og Photoshop.

Madsen var lige op over rent tidsmæssigt, så den skulle have ekstra pondus denne gang. Dét har billedet med nylon shortsen og det der stykke kød der hænger ud + navnet Disco Dick. Klubben blev omgående et hit, hurra, Bakken blev så glad for Dick’en at de sponsorede en t-shirt produktion. Fotograf Polina Vinogradova dokumenterede aftenerne. Og så tog det fart. De tilknyttede mixtapes bliver postet på hele kloden via www, det tredje af slagsen har uropførsel i Kasper Bjørkes program på p6 Beat, d. 23. marts.

Klub: Godawski

Dette er en case beskrivelse.

Af og til ved man, når man rammer tyrens øje. Godawski er et sådan rent pletskud, helt uden om OBH. Godawski er en klub i nattelivet, der ujævnligt huserer på Bakken.

Den har sit ejendommelige liv og griber fat dér, hvor det rigtig klør og gør godt, for den fylder gæster med dansvorenhed og rørende glæde.

Tüxen har udviklet denne aften, og hun står for ALT, lige fra visuel identitet til musik booking, pr og afvikling.

Det siger lidt om OMF’s skolede tilgang samt den her ubestridte evne til ikke blot at bruge svampen, men også at kunne med kridtet.

Sort? Nøh, Godawski du. Vi gør os i lidt af hvert.

Den digitale flyverseddel:


Den anden digitale flyverseddel:

Monki Sneak Peek Party

Dette er en case beskrivelse.

Da det svenske, ret betydningsfulde, brand, Monki skulle præsentere deres Travel Collection 2012, blev Os Med Fax ‘fløjet ind’. Vores fine samarbejdspartnere Femmes Regionales stod for hovedingredienserne til denne begivenhed. Ikke desto mindre, da det kom til at løse og løfte det musikalske program, kom Os Med Fax på banen. Således blev dørene den 29. februar 2012 slået op til en lysende fashion event i butikken i Købmagergade. Aftenen var velbesøgt, havde godt med spons og selvstændighed, unge bloggers en masse, og musikken var selvsagt god.

Vi leverede:

Musikprofil + program + afvikling

dj-maraton: Esben Weile Nymåne (Frankie Teardrop), Ena Cosovic (Fagget Fairys), Cecilie Lassen, Cille Veje (De Gyldne Damers Klub), Christian d’Or, Tüxen

live act: The Echo Vamper

The Pocket // Kulturnatten 2011

Dette er en case-beskrivelse.
the Pocket og WDV Studio stod bag Kulturnattens efterfest i Tap1 på Carlsberg. Et stort venue, der rummer 3000 gæster. WDV Studio udliciterede musik-bookingen til Os Med Fax.

Temaet var Baggårdshistorier, og vi skulle således skabe et musikalsk line-up, der matchede det autentiske og nostalgiske udtryk, the Pocket ønskede at formidle. Tillige var udfordringen at lave festen, der udkonkurrerede 30 andre tilbud. Der tilmed var gratis.

Således knækkede vi den nød:

Maggie Talks:
Umiddelbart forinden var vi blevet kontaktet af et upcoming indie band, Maggie Talks, der søgte et venue til launchfest for en ny single og video. Bandet har et stort netværk og garanterede mange hundrede gæster foran scenen fra begyndelsen. Det eneste, de bad om til gengæld var en scene og gratis øl til gæsterne.
Således fik vi opbygget et solidt fundament for den fortsatte fest og sikret et stort fremmøde fra starten, hvilket er alfa og omega i et stort rum. Det dur ikke, når gæsterne kommer dryssende, så bliver der aldrig rigtig fyldt.

Ulige Numre:
Ulige Numre var lige på nippet til at bryde rigtigt igennem med “København”; en sang der var som skabt til aftenens tema. Vi nappede dem dér, hvor mange var spændte på at se dem live. Gruppen matchede perfekt koncept og tidsånd.

Kalle’s World Tour:
Kalle er Københavns gademusikant nummer 1. Han spiller trommer med boremaskine og alt, hvad han har ved hånden. Kalle skabte pudsige opbrud mellem de 2 live acts og fjernede fokus fra scenen under skift. Han samlede rummet omkring noget uventet, sjovt og samtidigt meget jordnært.

Djuna Barnes og Jean Von Baden:
2 af Danmarks bedste djs, der forstår alle crowds. De spiller til gulvet, men aldrig kedeligt.

Tjek WDV’s video fra aftenen. Det gik sgu godt.

For de få

Prelude:
Os Med Fax giver mig mulighed for at referere til mig selv i 3. person. Det har jeg aldrig rigtig gjort, men fordi det er en samlebetegnelse, der inkluderer Madsen, Sjælland og øerne plus hele bogholderiet, så kan jeg gøre det, uden at få en jernsmag i munden.

Midte:
Hvorom kloden drejer: OMF holdt for nylig en hyggelig spred-budskabet-night. Vores strategi var at gøre det så ydmygt og hemmeligt, at vi knap nok sagde det til vore venner, i hvert fald kun meget få og dét cirka et halv døgn før afvikling. Det resulterede i præcis, hvad vi havde håbet på. Et larmende sparsomt fremmøde. Perfekt. Nu havde vi kildet ved folks nysgerrighed, som en fjer på en ny-raget noss’, og sået frø, så folk rigtig ku’ snakke. Og vi mærker effekten, wow-effekten, så glæd jer til OMF Night #2. Musik, budskaber & ledelses-coaching i Advanced Level. Denne gang lukker vi lidt flere ind.

Slutning:
Farveller.