Indfald / Udfald

Nikolaj & Julie, en Os Med Fax’sk morgenchat

På bureauets vegne, undskyld undskyld undskyld, det kan slet ikke siges okinok. Vor bemeldte tavshed har ikke været guld. Der er sket det, at Madsen er flyttet ud omkring Utterslev, og der er bare lang vej ind til office nu. Specielt ved det at hans ene cykelklemme har mistet lidt af sin refleks, og Madsen således ikke kan føle sig ligeså trafiksikker og tryg, når han vender snuden hjem mod mosen. Det bliver nok ikke rekordmåned for Os Med Fax. Vi kan helt ølz også mærke kradsen krise. Men vi chatter livligt. Og sålunde henleder vi opmærksomheden på denne morgens chat, der øspøser kærlighed ud over DRKs nye satsning, genudsendelen af Nikolaj & Julie.

Her er chatten, uforvansket:

Madsen: Jeg kan simpelthen ik stå op nu. Shaka loveless spiller i gomorn Danmark

Tüxen: flimmerkassen kører i Utterslev, ok

Madsen: Hov der er genudsendelse af Nikolaj og Julie på drk
Den med tim Christiansen

Tüxen: blir så rørt nu

Madsen: Og reklamebureau

Tüxen: A-kassen åbner klokken 13!!!!!! De skal lige ta det roligt

Madsen: Så har du lige et par timer til at drikke kaffe
Dejan cukic og Peter myginds reklame bureau

Tüxen: hahahaha du gør mig glad
troværdigt agency-life

Madsen: Nu er melodien der, de mødes på café bopa
Sofie og Peter, eller Nikolaj og Julie
Er det noget ved?

Tüxen: https://www.facebook.com/events/289977254474634/ (link til eventen Black and White med Michael Carøe og Dan Rachlin)

Madsen: Wauw! Flot event-tekst du har lavet der

Tüxen: tak, og undskyld jeg ikke hev dig med

Madsen: Ja helt ærligt
Og Julies søster der bor sådan helt flippet
Sån en dejlig fri type

Tüxen: åh nej, det er hende der med den spidse stemme?

Madsen: Ja!

Tüxen: de totalt modsætninger, Madsen, hende og søsteren

Madsen: Det er GODT lavet

Tüxen: man laver dem ikke sådan mere
hver søndag et helt land foran skærmen

Madsen: Og nu hver formiddag et helt dagpenge land foran skærmen

Tüxen: sidder du også og tænker: endnu er sejler moders søn?

Madsen: Hva?!

Tüxen: jeg er ligeså flyvsk til sinds som hende søsteren i Nikolaj og Julie

Madsen: Aaah

Tüxen: rejser min vej og finder løøøøøøøn
vil du ikke godt sende mig den sang hvor helmig er med på Ingen anden drøm?

Madsen: Eeeej nu er de pjaskvåde
Jo! Sender nu!!!!

Tüxen: siler regnen poetisk ned på dem?

Madsen: Nej de pjattede på stranden
Og så snublede Peter (i rollen som Nikolaj) mens “i keep forgetting” med michael mcdonald kørte
Alle de minder

Tüxen: jeg tuder
Madsen: ej nu bager Dejan på hende den unge fotograf
Men hun synes han er overfladisk og hun er bare typen der siger det lige ud, ik?

Tüxen: det er sejt de har taget en indvandrer med
han taler et flot dansk

Madsen: Han er en oreo

Tüxen: kiksen?

Madsen: Brun udenpå, hvid indeni
Forstår du det med at Dejan han er brun udenpå
Hva?
Fordi han er indvandrer
Og hvid indeni
Fordi han er lisså god som os

Tüxen: det er et flot billede
men han er jo ikke helt som os
jeg kan jo godt udtale dit efternavn fx

Madsen: Nu prøver Dejan igen med fotografen
Som er klædt fra top til tå i punk royal

Tüxen: ihhhh, det var den buks Kylie havde på engang

Madsen: ja. Det er sukitsch
Sjøzt

Tüxen: du staver som ham tyrken jeg så
zup baby guuuurl

Madsen: Hahaha
Brugte han så mange u’er?

Tüxen: plus minus et enkelt

Slogan – no fee + ny B2B event

Skriv vort slogan, der blev sagt pay off:
Kære kammerater,
Hele april kan ALLE, der har en lille copywriter i maven, indsende forslag til Os Med Fax’ fremtidige slogan. Du kan få lov at forme den sætning, der rummer hele vor forretningsfilosofi. Det er en vigtig sentens, du får lov at udtænke, og for denne ydelse belønner vi vinderen med en fribillet til en Matinee i Palads, på 1. – 3. række, minimum 3 arbejdsuger efter 1 premiere. En hverdag. Næ, hvor vi glæder os til at modtage dine bud på, hvad der kan gøre os endnu mægtigere.

Post dit forslag på vores OMF Facebook.

[¶[¶[¶[¶[¶[¶[¶[¶[¶ TILLØBSSTYKKET [¶[¶[¶[¶[¶[¶[¶[¶[¶
I kan signe jer op til vor næste B2B event allerede nu. Det foregår 1. juni på Cafe Norden.

Armér dig selv med:
*den optimale walk and talk (hvor går i hen, hvor hurtigt går i, er i tilknappede)
*de nye doodles, google +, dropbox den store pakke (inkl. tidsoptimerings-app + FB-blokeringen)
*SEO (alt om søgemaskineoptimering, søgemaskineoptimering alt om det)
*content marketing (hvor kom den fra? kan man det?)
*Kan man bruge Moon Spoon Buffaloes til et suit? (kunsten at sende de rigtige signaler, når du sælger ind)

FRESH FIZZ: ny energizing drinks

Og så lige her på kvindernes kampdag. En soft drink revolution:

Det’ new bizz. 
Nu skal I godt nok høre. Vi har vanen tro rygende travlt. Som den anden dag, hvor Madsen og jeg var talere hos Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering, som ønskede ny webstrategi. Vi leverede scenevante og veloplagte vores mediekommu-pakke nr. 1: ‘Medietsunamien - dér stod bladbranchen med bukserne nede‘. Folk knuselsker, når Madsen spiller den store farlige computer, der æder mig, den lille trykte avis. Sikken en applaus (og man sender sin gamle method acting-lærer en venlig tanke).
Det, vi prøver at sige er, at OMF expander, så det sjasker, ok. Kommunikative, merkantile løsninger langes over disken, og vi kan da godt løfte sløret for, at indsatsen på søgemaskineoptimeringen har trukket en del kunder til. Shit, vi ligefrem skider millioner af individuelle besøgende på vores site, og de kommer igen og igen, for OMF har sat sig på den børsnoterede guldgrube, der hungrer efter events og livsstilprodukter med KANT, ik. Ikke bare en småskæv ide, nej nej, de vil ha dybt liderlig, flosset undergrundskant og originale budskaber, der tør larme og sætte nye standarder (i den forb. stort tillykke til Danske Bank). Vi skal ha fat i firstmovers’ne. AFSTED KLOKKENNU, pr-bussen kører, og ombord skal: VISA Elektron-segmentet, mage til forbrugsbevidsthed findes ikke i nogen anden befolkningsgruppe, og avantgardisterne der besøger CIFF to gange om året, dem kommer vi ikke uden om. Og som 3. hovedmålgruppe: dem fra Douglas Entertainment og øvrige demografier, der ser anal-smalt tv med Emil Thorup (aj, så vildt, han ik’ er bøs’). Her ligger kapitalen, her sigter vi, og her rammer vi tyrens øje ved hornene.
 

EN STILET(TO) DRINKS // FRESH FIZZ

Ka man virkelig det?!
Madsen og jeg har ikke finpudset den her, vel. Vi har bare kløvet et stykke træ på midten og spørger et allerede gravet hul i markedet:
KUNNE man lave en energidrik, der appellerede lidt til kvinder med sans for modedingenoter og smarte, højhælede sko. Sådan en low calory, stilet drik uden alkohol og måske i douche pasteller?? Gå nu lidt med os her…
Det vilde kunne være at skabe et eller andet både grafisk og organisk mønster og så måske på en eller anden vanvittig original måde få inkorporeret ordet VITAMIN i navnet.
Tænker vi den helt til ende, så kan Fresh Fizz blive den foretrukne plastflaske i enhver urbanistellas reklame/kunstner-net, cuuuute. Hvem ved, måske fylder hun og alle hendes girlfriends den op med vand igen, og så har vi en omvandrende reklamesøjle.
Smagen skal være tilpas frisk, men uden brus, så den også kan bruges som mixer til long drinks. Og endnu et step ud af vanetænkningen: Kunne vi måske initiere et samarbejde med DAFI og booste Fresh Fizz som sponsdrik ved modeshows på Rådhuset etc. Vi tør slet ikke tænke på størrelsen af det her støderprodukt. Fra nice to have til need to have på rekordtid. Men får lyst til at forme et origami-dyr, som ligner en karamel, men i virkeligheden er en tampon. Arrghghh, Fresh Fizz kunne så indgå som en del af en flabet goodiebag rummende drikken samt et bed-head-hårprodukt fra Dennis Knudsen ved næste Beauty Awards. Lige pludselig får vi tilmed en ætsende lyst til at hive Tina Bilsbo ind over som ambassadør for Fresh Fizz. Alternativt Ziggy Noreen, hvis Bildsbo er for travl.

VIL DU OS’ HA’ EN FRESH FIZZ?

OMF JULEKORTET 2012!

Os Med Fax sender jer hermed årets julehilsen. Det kram, der får dig til at gå efter kråsen. Vi takker for et flot år, hvor vi har væltet os i penge og opgaver. Mer’ af det i det 2013!
Efter et hektisk år i Faxen, har vi vel alle behov for at smide Lloyd skoene og den professionelle etikkette. På Fortunen, torsdag d. 20/12 kl. 21:00, er der mulighed for at se hinanden an uden for de professionelle rammer. Der løsnes op for den formelle facon vha. en gratis fustage øl.
FB event her.

Omkring tilblivelsen af årets julekort:
Vi havde en ubændig trang til at tænke skævt/uhørt kreativt og engagerede således TEKO Designskole. 2. års eleverne fik stillet som semesteropgave at designe årets julekort for OMF. I briefet til de deltagende blev lagt vægt på at indfange den rasende internationale udvikling, OMF har oplevet det forgangne år. Og videre: “Os Med Fax skal kunne kommunikere noget solidt, urokkeligt, men samtidig også et brusende krav om at komme ud over stepperne”, som det hed sig.

I juryen sad: Olafur Elliason, Trine’s Wardrobe og en praktikant fra Henrik Vibskov butikken.
Vinderen blev fundet ved en festlighed i en privat lejlighed i en gård på Vesterbro. Ved lejligheden læste Olafur begrundelsen op i en helt mørkelagt pejsestue. I kan nok tænke jer, at sanserne blev vakt. (Altså, ALT dirrede.)
“Udtrykket opsummerer flot den grafiske linje, som har været definerende for året 2012, især repræsenteret gennem det genoplivede -dog noget anæmiske – Kødbyen. Det er med stolthed, at vi kan sige, at i med nidkær snilde har formået at illustrere den FEDME, der er OMF’s DNA. Af hjertet tak.”

Jamen, god jul & vi forhandles ved. Alle takster stiger med 18% pr. januar 2013.

Os Med Fax

STRØGET HAR RINGET – DE VIL GERNE HA’ DERES GOBO TILBAGE!

I anledningen af for vild tilstrømning til vor site på de sociale medier, hiver vi en flot kanin op af hatten. Vi tæller nu øredøvende/-tæveindbydende 6 LIKES på Os Med Fax Facebook-side. Aj, aj, det er både lidt frækt og så – hvad mere er – en dybt klassificeret hemmelighed, hvordan den slags himmelrejser finder sted i et udfordret, digitalt kommunikationslandskab.

Til sagen: Vi fejrer OMF-succesen på FB med en event-ATION (OML, nyt buzzword). Således har vi fået lov at afspærre en god spot på Strøget, hvor vi vil afvikle vor egen selvhøjtidelige
GOBO event. den 22. december klokken 18.00.
Det er lykkedes os at få spons fra et lys-team, der ligger lige lukt i røven på Dark Matters, nemlig lightstore.dk, der har lovet os et strobo-gobo-lysshow af format. Både grey scale og metal effects vil projicere dansende lyskegler hen over vort elskede Strøg. (Oppe i den gode ende, altså Bermuda-trekanten Atlete’s Foot, Kaufmann og Baresso).
Forskellige kunstnere har fortolket vores OMF cases ud i det heeelt kantede og små-geniale (Sea Punk refs, omvendte kors, nogle kunstudlån fra Nespresso-shoppen og en karikaturtegner på stedet.)
Vi er rørte, og på selve aftenen teamer flaben Lucas Graham op med burlesque-fatalen Sys Bjerre. De to vil fremføre et ur-mash up, The Støvledans vs. Destiny’s Child’s Survivor. Madsen har tamborinen med, og Tüxen har en mic og noget see-through på. Ælsk os.
Vi har sat en photo booth op med direkte connection til Insta.
Der er gløgg på termoen, med knas i hvert fald til de fem først ankomne. (Tak til Kinabutikken i Jorcks Passage)
Vi runder af på Rosie McGees, hvor vi har slået pjalterne sammen med Girlsquad.com, og i en time i streg bliver der spillet lutter trap’n'b.
Det er da en MEET & GREET, der vil noget. Grådlabil KLOKKENNU.

Tilmeld dig her.


Goboen, Strøget, OMF, den 22. december. Oh, it’s a case.
 


Partnere udi kriminalitet, bøjet i neon

 

Modernificeret OMF logo. vammelt eller villigt?

 

De vilde piger fra Girl Squad i nyindkøbte julekostumer (tak til Fest og Farver på Jagtvej for rabat).
 


Der bliver gratis gløgg til de første fem, tag selv krus med. herefter kun 39 kroner.

 På Rosie McGees kan det godt blive lidt crazy. (Vi prøvede at få Streckers, men der holder People Group sædvanen tro julefrokost d. 22. december)

Folket: “Hvad skete der?” OMF: “Vi er tilbage… med en Volvo.”


Der er blevet snakket godt i krogene om den ‘larmende stilhed’ hos Os Med Fax de sidste par måneder. Både slynglerne fra Rotary og kammersjukkerne i Lions-klubben har kæftet op ved de sidste mange sammenkomster. – Selv ikke under fugleskydningen forrige weekend kunne vi gå i fred. Vort fravær på bjergtinden af en forretningsscene er blevet the talk of town, eftersom resultatet fra 2011, indskrev os i den københavnske Sillicon Valley-liga. (Hashtag i bare det topic). Hvorom alting er: Det er blevet os magtpåliggende, at italesætte begivenhedernes gang for det offentlige Danmark. Hvor har OMF været de sidste par måneder?

Der skete hverken værre eller bedre end, at en grum virus kilede sig vej til hele intranettet, herunder hele venstre kontorfløj, fra møderum b7 på 3. og helt ned til den lille computer i kantinens brødmaskine. (Jamen, der er da også computersss i alting nu om dage) ((i det flg. bruger vi nutidsdatid for sportdramatisk effekt)) Vi opdager miséren ved, at der en spæd tirsdag i uge 22 ikke er friskbagt brød ved morgenmødet. Kantine-souchefen, Anne Strandplet, afviser muligheden for en menneskelig fejl. Her risler det koldt ned af ryggen. Der er noget galt i faxens inderste rygrad, computernetværket er nede. Vi får samlet alle systemnøgler, og eftersom alle bundter er intakte, går vi nu eksternt til værks. En vejrlig force majoure har lagt OS (med fax) ned. Alt fra Dataløn til Madsens vinter-sollampe er røget. Det er med en kold dræber af en it-regning, vi træder ind i sommerkvartallet! Sådan gik det til, og vi sadler naturligvis hurtigt krikken igen.

For gu’ er vi ukuelige, og new bizz ska’ bare i søen. Vi har forventningsafstemt og kilder netop nu en ny stor kunde med en andefjer, dér hvor det gør ritti godt. Den sorte streg i regningen fra systemsvigtet kan sagtens vendes, dersom VOLVO har bedt os testkøre deres direktørmodel.Det er i sandhed en svensker, vi gerne vil tættere på. Man ser lukt i pipelinen: joint ventures, nogle cooperative og kreative sparringer, og pludselig har vi et indkøbsnet med logo og kunst i trykken… Men lad os starte med starten.

OMF testkører en Volvo 

Hej og velkommen til Volvo 164

Den var i sin tid den dyreste personbil Volvo nogensinde havde lavet. Et dejligt vogntøj med 6 cylindere og en b30 motor. Læderstuen er sort og blød og køreglæden overvældende, hvadenten du kører den som familiebil eller bybil eller country car.

Vej grillzz: Samtlige frække forældrekællinger uden for fritten lignede en våd drøm med uforholdsmæssig meget fugt i fugen, men det er der råd for (det sagde Madsen lige)

Røg: Det er et plus med askebæger, hvem savner ikke den tætte luft i en prince 100 kabine? Og skulle børnene selv blive rygetrængende, findes der to askebægre på bagsædet også (igen: godt tænkt Volvo). Det enlige askebæger foran er rummeligt, vi tæller en cirka 40 skodder, røget ned til filteret.

Køreegenskaber: Motoren accellererer helt forrygende, hvis blot du har pladsen, så den kan strække ben. I den forbindelse:  Undgå foran billister. Også bagved. Det kan du markere med en katastrofeopbremsning. Heldigvis har Volvo 164 ikke servostyring, den kræver sin bilist og har desuden et fortræffeligt vejgreb. Sagt på godt dansk: En 164′er kræver, at føreren enten er i ualmindelig god form eller lesbisk.

Som nonnen sagde til sømanden: Den har været omkring og har set lidt af hvert, men det gør den kun bedre, smukkere, helt sin egen.


Madsen ved roret
 


Form følger funktion, genistregen/askebægeret
 


Smukkere end politiet tillader, jo, vi blev stoppet flere gange.
 


Brødmaskinen med indbygget computer bliver den afslørende termit.

OS MED DISCO DICK

Dette er en case beskrivelse.

Madsen sad en søndag i november og skulle skabe rammerne for den efterfølgende fredags klub på Bakken i Kødbyen. Madsen har frekventeret klubben månedligt siden den åbnede i 2010 og har kørt adskillige koncepter som Une Sélection d’Or, Singles Night (fordi han kun spillede 7 tommer vinyler, ikke fordi han manglede en kæreste), Wave, Christian d’Or is Disco Crazy og så videre og så hvidere. Se flyers for arrangementerne her; de er produkter af mødet mellem Madsen og Photoshop.

Madsen var lige op over rent tidsmæssigt, så den skulle have ekstra pondus denne gang. Dét har billedet med nylon shortsen og det der stykke kød der hænger ud + navnet Disco Dick. Klubben blev omgående et hit, hurra, Bakken blev så glad for Dick’en at de sponsorede en t-shirt produktion. Fotograf Polina Vinogradova dokumenterede aftenerne. Og så tog det fart. De tilknyttede mixtapes bliver postet på hele kloden via www, det tredje af slagsen har uropførsel i Kasper Bjørkes program på p6 Beat, d. 23. marts.

Klub: Godawski

Dette er en case beskrivelse.

Af og til ved man, når man rammer tyrens øje. Godawski er et sådan rent pletskud, helt uden om OBH. Godawski er en klub i nattelivet, der ujævnligt huserer på Bakken.

Den har sit ejendommelige liv og griber fat dér, hvor det rigtig klør og gør godt, for den fylder gæster med dansvorenhed og rørende glæde.

Tüxen har udviklet denne aften, og hun står for ALT, lige fra visuel identitet til musik booking, pr og afvikling.

Det siger lidt om OMF’s skolede tilgang samt den her ubestridte evne til ikke blot at bruge svampen, men også at kunne med kridtet.

Sort? Nøh, Godawski du. Vi gør os i lidt af hvert.

Den digitale flyverseddel:


Den anden digitale flyverseddel:

Kritik: Teateranmelder, Betty Nansens Teater


Dette er et eksempel på ord.

Der er en anmeldertrup ansat ved Betty Nansens, og jeg tilhører denne.

Der har været polemik omkring, hvorvidt et teater kan udøve metakritik. Det mener Tüxen nu godt, den kan. I hvert fald forsøger hun, ganske utøjlet, at beskrive og ytre mening om forestillinger i løbet af året.

Klip fra anmeldelse af Voices:

“…Flemming Enevold rørte med sin skolede stemme og ramte lige præcis inderligheden, trods den farlige flirt med svulstigheden, der tirrende stod på lur. Bamse-Morten havde en frenetisk energi, nuvel. Og ved Gud, Blæs kunne tale, så jeg hørte historien og ikke fremførelsen. Så langt så godt. Ikke en usympatisk scene, der var sat. Jeg havde bestemt håb.

Klip til godt ti minutter inde i stykket: Seks fremmede mennesker står og råber og spytter, og alt sammen for min skyld. Det føles imidlertid falsk og pappet, og jeg er ikke afslappet, men bliver tværtimod ramt på den grimme måde…”

Her er den hele.  

 

 

Essay i Københavner: Væltet på Vaginavej

Dette er et eksempel på ord.

Da magasinet til og fra Københavnerne udkom første gang, bidrog Tüxen med et essay.

Det blev langt og ærligt, og det står som noget ganske særligt; for Tüxen og måske andre. Tüxen er glad for, Maria gav mulighed for dette aftryk, og hun glæder sig til at levere til det nye magasin.

Hun lover, det bliver noget andet.

Opfordring: Køb Københavner / essay ligger HER

 

 

 

 

 

Monki Sneak Peek Party

Dette er en case beskrivelse.

Da det svenske, ret betydningsfulde, brand, Monki skulle præsentere deres Travel Collection 2012, blev Os Med Fax ‘fløjet ind’. Vores fine samarbejdspartnere Femmes Regionales stod for hovedingredienserne til denne begivenhed. Ikke desto mindre, da det kom til at løse og løfte det musikalske program, kom Os Med Fax på banen. Således blev dørene den 29. februar 2012 slået op til en lysende fashion event i butikken i Købmagergade. Aftenen var velbesøgt, havde godt med spons og selvstændighed, unge bloggers en masse, og musikken var selvsagt god.

Vi leverede:

Musikprofil + program + afvikling

dj-maraton: Esben Weile Nymåne (Frankie Teardrop), Ena Cosovic (Fagget Fairys), Cecilie Lassen, Cille Veje (De Gyldne Damers Klub), Christian d’Or, Tüxen

live act: The Echo Vamper

The Pocket // Kulturnatten 2011

Dette er en case-beskrivelse.
the Pocket og WDV Studio stod bag Kulturnattens efterfest i Tap1 på Carlsberg. Et stort venue, der rummer 3000 gæster. WDV Studio udliciterede musik-bookingen til Os Med Fax.

Temaet var Baggårdshistorier, og vi skulle således skabe et musikalsk line-up, der matchede det autentiske og nostalgiske udtryk, the Pocket ønskede at formidle. Tillige var udfordringen at lave festen, der udkonkurrerede 30 andre tilbud. Der tilmed var gratis.

Således knækkede vi den nød:

Maggie Talks:
Umiddelbart forinden var vi blevet kontaktet af et upcoming indie band, Maggie Talks, der søgte et venue til launchfest for en ny single og video. Bandet har et stort netværk og garanterede mange hundrede gæster foran scenen fra begyndelsen. Det eneste, de bad om til gengæld var en scene og gratis øl til gæsterne.
Således fik vi opbygget et solidt fundament for den fortsatte fest og sikret et stort fremmøde fra starten, hvilket er alfa og omega i et stort rum. Det dur ikke, når gæsterne kommer dryssende, så bliver der aldrig rigtig fyldt.

Ulige Numre:
Ulige Numre var lige på nippet til at bryde rigtigt igennem med “København”; en sang der var som skabt til aftenens tema. Vi nappede dem dér, hvor mange var spændte på at se dem live. Gruppen matchede perfekt koncept og tidsånd.

Kalle’s World Tour:
Kalle er Københavns gademusikant nummer 1. Han spiller trommer med boremaskine og alt, hvad han har ved hånden. Kalle skabte pudsige opbrud mellem de 2 live acts og fjernede fokus fra scenen under skift. Han samlede rummet omkring noget uventet, sjovt og samtidigt meget jordnært.

Djuna Barnes og Jean Von Baden:
2 af Danmarks bedste djs, der forstår alle crowds. De spiller til gulvet, men aldrig kedeligt.

Tjek WDV’s video fra aftenen. Det gik sgu godt.

OS MED FLYERS

Madsen har altid nørklet med grafik, tryk, tegning og siden datamaten blev allemands eje: billedbehandlingsprogrammer. Her er et par eksempler på flyers for egne arrangementer:

Det næste: Os Med Fax gæster vel Simon Snakker?

Som naturlig følge af den senere tids vandring mod  natcafeen Simons, har minimum 1 af Os Med Fax afsøgt dette hjørne/centrum for natteliv. Det har været et antropologisk studie, og det er ikke færdigt. For på fredag har Vice fundet sin what-the-hell nøgle frem og holder et velbegrundet hof i den sorte hule. Stedet må regnes for en hule, hvor alt kan ske, hvor det tilmed sner, man vil ha mer’, og pludselig er der nogen med noget der banker, og det’ sgunte Peter Anker.

Det er som om, der blæser en Simonsk vind. Foranlediget af et snedigt forretningskoncept og en frenetisk søgen hos nattefolket, der rundtossede lader Kødbyens greb løsne sig. For vi er forfløjne i de sene timer, illoyale til benet og vil bare sydpå ik’. Vi tér os ret meget som rød Cecil;  uden filter, lidt tarvelige, men også ærlige. Så, et sted, et kvarter, en bølge har en levetid og et crowd.

KLOKKENOMKRINGNU har Simons strakt sit favntag ud, så det ikke længere kun er de ekstra fotogene og ved muffen-folk, der lader sig forføre. Klubben kommer efterhånden bredere ud, eller snævrere om man vil, og man vil ved nærmere eftersyn konstatere, at også cool cats fra en anden gren af kreasegmentet er begyndt at frekventere. Hvor længe, hvor hårdnakket vides ikke. Men der hyres rittige NAVNE som djs, og nogle gange spiller de også. Det er sjovt at pege på, og man gad vide, hvor det fører byen og udefolket hen. Vi gisner, vi følger med , tager et forspring og lader stå til – en af delene i hvert fald. Disse små bevægelser, OMF interesserer sig for den slags, for pludselig siger de noget om stort.

Med denne konstatering kunne vi rydde bordet og sige fino, det var så en kærlig-drilsk undren og anerkendelse, og helt ølig, vi ses på fredag til VICE fashion event…. Men nul putte, så kommer der noget på tværs: Fænomenet Simon Snakker, som føles som en bet. Denne manierede dokumenta, der udbreder og arkiverer det, der burde være glemt og kun oplevet af lige-subsistensede. Små film, der florerer som wild viral markedsføring i det offentlige rummelum.

Hvad er den af???

mellemrum.

Taktisk skift:

Jeg har sagt til Madsen, at han godt kan forberede sig på, at vi snart bliver hevet ind i de berømmede gemakker, hvor sponsflasker og heliumballoner står klar til at få munden på gled. En skal være nøgen, vi vælter rundt i sofaen, kæben kører.

Huskeseddel, når vi interviewes:

Vi elsker sydhavnen, for den er lidt forladt.

Vi drømmer om alt muligt, vi ikke kan sætte ord på.

Vi ved, vi er høje.

Vi kommer her, ja!

…………..to absolutter, der slutter.

 

Markedspenetration 2012: PIKANTERI

Jeg har lavet ansatsen til denne post alt for mange gange, for sagen er, at alt stritter lige nu. Fokus, tanker, hår. Det er både for langt og for kort. Der er godt og skidt i dette raisonnement, Madsen. Lad os tage det positive spin på og advokere for, at der er en mening med stritten. Dersom, at ordene ter sig som hvidløgssmør på en plankebøf, får jeg lyst at tænke i streger og visualitet. Os Med Fax har en fristende, sexy-frivol opportunity for at penetrere markedet i 2012.

PIKANTE HUMØRTEGNINGER.

Bullet proof plan, hvis vi kigger på de kommercielle aspekter. Anni Lippert har basalt set ejet Se & Hør med hendes ugentlige, erotiske humørpille. Og jeg blev just tippet om Klaus Pagh’s verserende ‘brandsalg’, hvor Stig Lommer pigerne auktioneres bort.

Kort sagt: Lad os føre traditionen ind i 2012 med nye streger af frodige babser paneret i ‘hørt over hækken-jokes’.

Jeg mener det faktisk.

For øvrigt: Tak for filmen med afviklingen af dit nytårsbatteri. Fantastisk med de der sole, der går af på samme tid.

 

 

IF YOU’RE MAN NOT OR GAY AND YOU HAVEN’T A FRIEND….

Tüx, alt imens du har knoklet for at opbygge solid firmakapital og corporate responsibility hos personalet, har jeg brugt en del tid på Facebook. Det er et enestående rum for revenue, men det er ikke der jeg har lagt fokus. Jeg har fået en ny ven, han hedder Alex Valentini.
Jeg lærte Alex at kende igennem hans eneste pladeudgivelse ‘Beautiful Life’ fra 1985. En skøn italo komposition med en meget sørgelig tekst. Tror jeg. For hans engelske er noget hø. Men det er da sørgeligt, tror du ikke? Tryk play og læs.

Og du kender mig jo, jeg kan sgu ikke lide når der er løse ender mht. musik. Så jeg begyndte at lede efter teksten, og wauw, sikke en gang undersøgende journalistik. Vi springer direkte ind in medias res, lige der hvor Alex begynder at networke sig ind i Italiens benhårde pladebranche.


Februar, 1983. Alex er med hvor det sker, på Discoteca Concorde. Her møder han alle pingerne i l’industria musica; Alex spotter dem på frisuren som er sideskilning, god længde + blød fylde i toppen.

 

Kvinder i massevis. Det er ikke bare business det hele, en erfaring Alex tager med sig videre.

 

Bookeren på Discoteca Concorde får ondt af Alex, som taler lidt langsomt, men klapper i takt til ALLE tracks og bare udstråler den der glæde man oftest møder hos mongoler. De er så glade for livet. Alex er glad for musik. Efter 2 år som hang around, får Alex en hvid skjorte og en sympatitjans bag pulten på Discoteca Concorde.

 

Og så går det stærkt. For selvom det bare er en onsdag aften, vil skæbnen at Gianni Giannini og Sonia S. (la donna robot) er på klubben. Alex mimer til et Human League track, og Gianni tror det er Alex der synger. Sikke en stemme og sikke en udtale. Den italienske musikscene hungrer efter sangere der tilnærmelsesvis kan engelsk, Alex Valentini leverer varen. Tror de.

 

Man finder hurtigt ud af at Alex ikke kan et ord engelsk. Men han har fået en heldragt og hænger allerede med Italiens hotteste rappere, som fx. Riccardo Cionni (ham med ‘Smoke The Funk’). Der er no way back, Alex skal i studiet.

 

Det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. 5 dage efter sidder Alex og lægger sidste hånd på værket. Der bliver skruet på nogle knapper. Det lyder fedt.

 

Pladen er på gaden. Og i æteren. Den får airplay på alle de store stationer. Hvad synger han? No one gives a hoot. Det lyder engelsk, og stemningen på tracket er underlig melankolsk. Den rammer plet.

 

Men det er ikke kun musikken Italien falder for. Coveret tager også kegler hos damerne, og pladen bliver hevet ned fra hylderne.

 

Der bliver solgt under 500 kopier af pladen, og kontrakten forlænges ikke. Alex bruger den beskedne check fra pladeselskabet på en cotton coat, en slipsenål og en hel del pasta. I samme forbindelse forsvinder halsen, men damerne elsker ham alligevel. Smilet har dog svært ved at finde vej til Alex’ læber.

 

Alex kan ikke glemme rampelyset og vender stærkt tilbage i 90′erne med et nyt spændende set up. Det er funky, han rapper. Ingen ved hvad det var.

 

Igen går der pasta i den, og halsen forsvinder. Alex redder det med skæg. Det understreger hagen. Men smilet er igen forsvundet, på trods af bodypaint med pastasovs tema. Vi er i 2003, godt 20 år efter Alex begyndte sin rejse på Discoteca Concorde.
 


Og NU, Tüxen, kommer Facebook ind i billedet. Mit spor bliver koldt, men Alex og jeg har minsandten en fælles ven på Facebook. Jeg VIL vide hvad Alex synger og anmoder om venskab. This happens:


Alex spørger hvem jeg er, jeg svarer, at jeg er en fan der er interesseret i teksten til ‘Beautiful Life’. Han er mere interesseret i hvor jeg har købt den. På Discogs, svarer jeg. Og det var det.
Alex accepterer en uge efter venskabet, men teksten, kære Tüxen, teksten er stadig et mysterium. Jeg fristes til at tro, at den sang bærer så meget smerte, lidelse og sorg, at Alex ikke vil mindes teksten. Altså ikke dårlige minder fra hans eget liv; det var jo hans heydays. Alex er bange for at bringe teksten frem i dagens lys, fordi vi ikke forstår dens magt. Det er et potentielt lyrisk mesterværk, der vil berøre verden i et omfang vi ikke forstår. Et omfang Alex med rette frygter. Især med hele den her emo kultur de unge har gang i, hvor de hører sørgelig musik og skærer i sig selv. Verden er ikke klar til ‘Beautiful Life’.
En anden mulighed er selvfølgelig at Alex ikke ved han sang.

Jeg slutter af med hvad jeg får ud af teksten + 2 billeder af Alex der peger på noget.

Beatiful Life (Geppoberto – Roppel)

Doesn’t care who you are, doesn’t care what you do
Doesn’t care about you, life-a-ass-a-you-lie (?)
Ways unable you dress ?
?
? People
Don’t care about you

If you are man or gay
?
All you body you can
You can do what you like
And because of you moments (?)
(næste 5 linjer er helt væk)

Read and not to see anything (gentages)

If you meet to one night, for a haven’t a friend
(igen, 4-5 linjer der ikke lyder som et sprog)
To be careful the friend
?
And let hair fall in love, and to drink in more glass
???

Beautiful life ass
Beautiful life ass
Now a beautiful life ass

C stykke med pigekor

Første vers gentages, dog med små ændringer.

 
Og de 2 billeder hvor han peger.

Fra intraen: ‘firmaets sociale momentum’

Madsen, okay. Jeg har lige 5, hvor headsettet hviler og afkøler til almindelig legemstemperatur. Lad mig gribe dem, som jeg griber dagen. Grådigt, dristigt og proaktivt. Vi har længe snakket om, at OMF skulle gøre noget for at fremme firmaets sociale momentum. Om jeg må be’.

Efter børsnoteringen og genvindingen af aktiemajoriteten af vor virksomhed, kan man sige, at vi har fået det head room, vi længe har søgt. Jeg oplever, at vores undersåtter, ja, undskyld, men de er jo ikke ligefrem i ledelsen. (Hvad hedder ham med postvognen egentlig?) Pis, jeg ryger af sporet, og har lige sat den der effektivitetstimer på, så jeg ikke spilder tiden på FB. Tilbage: Jeg har en velfunderet tro på, at en banal, usminket gulerod foran snuden, et motiverende skulderklap af en slags,  kan få en ansat til at blive den ekstra time. Skippe den familiedag etc.

Nu kunne vi så køre vanetænkning og rulle white boarden frem med skriften: Vi skal en tur på NOMA, vi skal i Operaen, vi skal ha personlig træner til cross fit-dag, vi skal leje en gammel biograf, vi skal flyve et sted hen og være nøgne. STOP. Nu skal Faxen’s DNA på banen. Vi er mønsterbryderne, de taktile, sanselige ledere med fornemmelse for vores folk.

 

Forestil dig en tirsdag sådan her:

Ved morgenbriefen står der en flaske sød portvin til dem hver på mødebordet. Stille og rolig står den dér, med ståltrådssilkebånd omkring. Herefter løfter vi sløret for en dag, de sent glemmer. Vi skal på tur i det danske land. Vi skal køre i kortege, alle tre Nisssan Sunny’er skal ud og strække ben, for vi skal til Odense. Klokken 9.30 stuver  vi os godt sammen, du har lavet en af de gode quizzer, og jeg har sørget for køre-bolcher og tørstslukkere. Vi sidder der med Bismarcks-klumper, der river ganen op og Zulu-lakridser, der samler spyt uden smag, og nu QUIZZER vi. En slår en prut, der fylder kabinen, og bud på fisens ejermand flyver fra forsæde til bagsæde. Dåser med Hornsleth’s nye energidrik hældes ned, og helt ærligt, tiden flyver, og det er løssluppent.

Vi rammer H. C. Andersens hus omkring klokken 13.00. Du har læst op på lidt trivia om den folkekære digter og sammenligner humorløst hans eventyr med et digt, du engang fik 10 for. Vi har frokost med selv. Hver sørger for sig.Det kan godt være, det er vinter, men en fleece-plaid kan holde mange underben varme. Så vi hygger en halv time på tæpper, i en park, ved en rundkørsel, med kornkaffe på kanden –  inden vi skal i Terrariet Vissenbjerg. Vi pirker lidt til deres sanser med denne aktivitet, deres ængsteligheder og mod. Det er små skub som dette, der i sidste ende kan gøre, at en medarbejder flexer sent.

Nu skal vi hjem. Jeg kalder den omkring klokken fem. Så alle kan nå hjem og lave aftensmad. Og vi kan ikke køre rundt med Gud og hvermand på det tidspunkt, således: parkeringen foran Os Med Fax’ hovedbygning bliver pick up for afhentning.18.30.

Et kram til dem alle giver vi også. Frontalt, ikke sidekram, og så har vi knækket den motivations-nød. Helt uden ryglæn. På en tirsdag.

Onsdag bliver en god dag.

Tüxen

 


 

 

 

 

ER DET DIG?

FAXEN SØGER

Hvem er vi? (denne kategorisering er for øvrigt udemærket som overskrift i topmenuen på din blog og/eller website)

Vi er en nystartet flik-flak virksomhed i rivende vækst. Vi laver ALT. Vi gør dette ALT med en nærmest liderlig nidkærhed, og vi går aldrig hjem. Alene. En eller anden samleside for små- og mellemstore virksomheder har nævnt OMF i kategorien for ‘Vi holder øje med 2012′.

Dette er Os Med Fax. Du aner ikke, hvad du skal bruge os til, men vi kan love dig for, at vi kan DET.

Hvem er du? (igen: Eminent overskrift til en menulinje, nu er det vidst sagt)

Vi søger en rigtig fed blæksprutte; Du har tentakler, der kan lugte en pengetung opgave fra lang afstand. Din energi er pissegod, faktisk er du en art folkeforfører, der tillige ‘bare er der’, hvis een har ondt. Du har fuld Adobe-pakke og medbringer velvilligt denne ved eventuel samtale, således at dine potentielle kollegaer kan få en opdateret, cracket version. Du bærer skrald ud med et smil, for du ved, at vi løfter i flok. Du er online 24/7, også i weekender, for sandheden er, at dit glødende hjerte banker for jobbet, slet og ret. Du elsker at pitche og sælge ind. At få lov at få en fremmed i røret, som ikke gider have dit oplevelseslort, og så finde din frenetisk insisterende ham frem og opløftet tonse derudaf; ‘Ham skal du nok vinde over.’

Du er systematisk, patentlig, skæv og kreativ uden at stjæle andres glans. Du ved godt, at meget af det, du kommer til at lave her er så interessant, at arbejdet i sig selv er løn nok. Den slags behøver man end ikke nævne for dig. Du spiller bold, du kaster den op, du griber den igen, du samler den op, du jonglerer tilmed. I det hele taget forstår og sanser du alt det dér med bolde i spil. Det er episk.

Du er med på at starte hos OMF som ulønnet praktikant, hvorefter en prøveperiode aktiveres, qua en 9 måneders ansættelse klingende ganske mundret: job med løntilskud. Denne fase efterfølges af mulighed for en projektansættelse uden opsigelsesret, hvorefter vi er venligt stemt over for tilskud og subsidier af anden karakter.

Du er klar på at arrangere og skaffe spons til vor julefrokost, men er klar over, at du ikke tilhører det kreative hold her.

Du er ikke med på frokostordningen i første omgang.

Lad høre fra dig: Vi glæder os som små børn, vi ER små børn, bliver aldrig ældre, evigt unge, fester som var vi tyve, men har en anden dybde og indsigt, og vi bliver aldrig, ALDRIG, mæt af dage.

Vi modtager kun ansøgninger per fax.

Tüxen & Madsen

Madsen – et livsstykke

Min partner i OMF, Madsen, fylder snart rundt. Jeg kan stadig huske, da jeg mødte ham første gang. Så lang tid siden er det heller ikke. Men det er alligevel noget siden, og Madsen gik i super kulørte jakkesæt. Han var et naturligt midtpunkt allerede dengang. Madsen er en samler og en dyrker, en nyder og en yder. Han har varme og vid, og lige nu er han på combi-tur i Legoland/Lalandia. Det betyder, at OMF-kontoret kører på halvt blus i efterårsferien, og jeg tager mig således kun af ting fra URGENT-bakken. Så snart Madsen er tilbage, tager vi et udviklingsmøde og forventningsafstemmer de store linjer. For nu at pretende, der er en akse, hvorom alting sig drejer i dette Tena-indlæg (mind mig lige om, at jeg er i bund), så lad mig smide manden på snart 30 en slags ode. Lad dette være et vidnesbyrd om en mand med en særlig evne til at tale med mimiske artefakter; jomen, Vor helt egen Mr. Bean.

Tillykke, gode Madsen.

2 alen 1 stykke

OMF: Rift om pladserne til workshop/coaching. Du gir’

Nåmen, så’ det sådan det er.
Tilmelding til vor næste development weekend starter nu.
Under friskfyrs-overskriften ‘HERRE OVER DIT EGET WOW’ har vi sat en adspredelig og rundtosset weekend sammen, der efterlader din forretningsmæssige gang her på jorden som en tunet knallert.
Vi kan løfte dørslaget for et par bullet points / temaer:

// Præsentation ved Madsen
(godt til ganen sponset af Torvehallerne); I vil alle få en lille stick med hjem, den lille fax-formede-huskedreng rummer ditto visuals, der kan printes i high-res og indrammes i pas partous. (gider ikke tjekke stav nu)
// Entrer en forsamling ved Tuxen
gestik, jargoner, deal-closers, særlig brug af ‘navn’ ved tiltale
// Dit office, dit hello til omverdenen
Skal du ha vinyldukker på reolen, duftpinde på wc’et, collager med trekanter? Hvad er DIT lingo, din fjer i hatten.
// Stiv på job – godt eller skidt
trial and error
// Rundkreds; vi rør’, vi tør, vi trækker lod om alt muligt og lægger sedler i krukker, vi laver en SWOP analyse og hænger den svageste ud. Vi har ikke brug for dem. De svage.

Sign up og så rigtig hjertelig velkommen på holdet, der bliver små-dyrt.

Lidt trivia: Der vil blive luftet ud minimum 1 gang i timen, da pc-støj og -varme kan være til gene, og vi sidder i et lavloftet kælderlokale.

OMF: Vi kender ikke din fætter, men vi har masser af onkler.

Sidste år: Øvelser i art space møder office space, key: usability.

Fremfor at invitere underholdningen ind, kommer vi til den.

Der må strækkes

Holdt, Chauffør, holdt foran. Det har været en streng, streng weekend for Os Med Fax. Jeg kan ikke understrege det nok for jer læsere og kontraktere. Men til alle, der deltog ved mandagsmødet: Tilgiv, Madsen, han er giftig, når han jonglerer med betændt tømmermandshumor. Da han byder kaffe fra en allerede tom termo, ved jeg godt, det går over i historien og kommer med i julefrokostsangen. Spøg til side.
Jeg har ikke en skid på tapetet, vi er ude på mediebureauer hele ugen. Vi har fået lavet en memory-stick med hele vores kompetence-folder, og vi varmer enhver præsentation op med en salve ‘det sagde hun også igår’. Ingen er for fin til den, og gu’er det ej løgn. Hver morgen strækker vi ud. Helt ud. Sammen med hende her, som er satans smidig og har afhjulpet Madsen med en årelang sceneskedehindebetændelse og et forstrukket ledbånd.

For de få

Prelude:
Os Med Fax giver mig mulighed for at referere til mig selv i 3. person. Det har jeg aldrig rigtig gjort, men fordi det er en samlebetegnelse, der inkluderer Madsen, Sjælland og øerne plus hele bogholderiet, så kan jeg gøre det, uden at få en jernsmag i munden.

Midte:
Hvorom kloden drejer: OMF holdt for nylig en hyggelig spred-budskabet-night. Vores strategi var at gøre det så ydmygt og hemmeligt, at vi knap nok sagde det til vore venner, i hvert fald kun meget få og dét cirka et halv døgn før afvikling. Det resulterede i præcis, hvad vi havde håbet på. Et larmende sparsomt fremmøde. Perfekt. Nu havde vi kildet ved folks nysgerrighed, som en fjer på en ny-raget noss’, og sået frø, så folk rigtig ku’ snakke. Og vi mærker effekten, wow-effekten, så glæd jer til OMF Night #2. Musik, budskaber & ledelses-coaching i Advanced Level. Denne gang lukker vi lidt flere ind.

Slutning:
Farveller.
SOM LØGRINGE I VANDET

DER VAR ENGANG, hvor man lavede halvfrække reklamer, og det var sgu okay. Nogen fandt det chauvinistisk. Og det var sgu også OKAY. Brokken medførte at de frække reklamer blev sjældnere og subtile; noget med en champagneflaske der popper ud over en bakket, hudfarvet overflade. Men brok er jo også omtale, så et rigtig kvikt bureau går efter guldet og laver en reklame med fx en bar røv, der siger at du skal apologize later ud af revnen. Eller noget i den dur. Eller en konkurrence for piger med små bryster, der kan vinde nye store bryster. Nogen gange hænger intention og følgevirkning bare ikke sammen.

Faxen er erotisk, og det kan din kampagne også blive. Men vi er ikke snotdumme som On!Ad.
Os Med Fax er mere a la denne Levi’s reklame fra december 1971.

OS MED FAX – dav og velkommen

Os med fax spiller plader fra ‘da farfar var ung’ på The Log Lady torsdag den 25. august fra klokken 20. Vi skuer nostalgisk bagud i håbet om se frem; Det gør du også, når du skal over vejen – kigger skråt bagud, om der er frit.
I morgen bliver et ydmygt, selskabeligt vidnesbyrd om, at Os med fax er til – et lille firma grundlagt omkring ordet og troen på musikken i ALT. Journalistik, social kommu, presseplaner, og nærved originale strategier med fut i. Det kan vi sagtens. I morgen spiller vi nu bare musik, men kom og vær med, du må få vores faxnummer.

Det’ det rene gestik: MØDET

OMF går til mange møder. Vi sætter pris på en god agenda, en ordentlig mødebakke med hvidvand, et par tilfældige æbler i skål fra ‘Zone’ og bolcher pakket i firmalogo-wrap. Vi er præcise og forberedt til tænderne. I dag var vi til et – for slut-result 2011 – essentielt forretningsmøde, og det forholdt sig således, at en pap stod på lur, da vi gik til og fra præsentationen for en – i det flg.- unavngiven kunde. Se dette som en indføring i formasteligt forretnings-kropssprog.


På vej til at lægge dem ned. Fokuserede og ved godt mod.
 


Tüxen til Madsen efter endt møde: “Jeg har et aberderbei. Når jeg taler om en gedigen wow-effekt i pipelinen, skal du bruge pegepinden til at vise bevægelsen på tretrins-raketten. Ellers kan det være ligemeget med de dias.”
 


Det sagt; Kudos, mand. Vi solgte den godt. Den gik rent hjem, at du kunne huske hans kone laver smykker til webshop.”
 


Madsen til Tüxen: “Tak for nu partner, jeg fik sneget et par Lions ned i frakken. De Luxe mødebakken skal ikke stå der og kede sig. I tankebobbel ud af Tüxens hoved: “Han er skæg nok, den frelste røver.”

Hun har et par Christian Dior briller fra midt-halvfjerdserne på.

Vind billetter til Aphex Twin i Tap 1 her. Det’ nemt.

KU’ GODT

Dyne-Larsen. For vild.
Den ene halvdel af Os Med Fax har for vane at køre en god ‘Hvem vil du helst, A eller B’ af. Upassende til tider, men den kan også være en god isbryder. Igår defilerer jeg rundt i en københanvsk gade med en tæt ven, så tæt, at jeg ikke behøver at skænke det en tanke, om et sådan nonsens-udbrud skal ha luft. I puljen kaster jeg en perifær starut – en gadedreng, vi hver især kender til. Ovefor ham: Dyne-Larsen. Hun vælger Larsen uden at blinke. Hun fastholder, at hun er seriøs. Jeg hugger og stikker, indvender at ‘gadedrengen har gode atletlommer, og så slemt var det heller ikke’. Men hun bliver i Larsens dyner. Det gør indtryk, den slags.

TILLYKKE ANIKA, TAMPONEN BRÆNDER

BURN ER UDE på de vilde vover med deres annonce i magasinet Københavner. En stor cadeau til Burn for at se stort på corporate marketing strategier, og få lavet en annonce vi rent faktisk bider mærke i. Og hov, så har kunstneren bag reklamen – Anika Lori – fødselsdag i dag. Og hun brænder ikke sit lagkagelys i begge ender ved at lave en reklame. Men hendes ende ved hvad en god Burn er. OG hun har lys i pæren, og alt er lutter lagkage, men sartme nej, hun sætter ikke sit lys under en skæppe. Men står i lys lue. Med en stearin nissehue. Som Chip og Chap når de snyder Pluto. Så burn, burn, burn – in the ring of fire. Slut prut (Av, den brændte lidt. Prutten).

Vi har fået kommunikeret det vi ville, klart og professionelt. Lissom Burn. Der blev faxet i fællesskab, do you feel it?

OS MED VIEW

I STEDET FOR at lave den obligatoriske “så’ det modeuge …” post, har vi fået produceret en lille film, der opsummerer vores view on fashion. Det er et pixeleret view af bla. BMW’er, én Ferrari, en rosa blazer med pulderskuder og et telefonopkald fra ørkenen. Den uden for Paris, naturligvis.

Slumromantik fra 4700

Madsen; Ferietableauer er hvad jeg har lige nu. De bittesmå udsving fra Næstved og omegn. Jeg var på Kræmmermarked igår. I låne-Punto kørte jeg udenbys og 7 rundkørsler senere var jeg i strandmekkaet 4736, Karrebæksminde. Jeg mindedes dig… Såmænd. Dine bevægelser bag et lidt for lavt bord med ting til salg. Det foregik i Kødbyen. Scenen var således flyttet ud af byen, men det var stadig folk som dig og mig, der havde stillet an, øltørstige landevejsrejsende med mavebælter, på jagt efter det gudsbenådede moment, hvor en god lukkes. Jeg kom både forbi en stor hoppepude OG en bod med leje til intimpiercing. Jeg købte lighterne nedenunder, de er faktisk fede, og vi kan bruge et par som firmagaver. På konferencebordet med Hurricanevaserne kan vi så have den kunstbemalede æske tændstikker. Faktisk er kun halvdelen af dem brugt. Og jf. EROTIK-skiltet tænkte jeg på at forære en frenum til månedens medarbejder. Kan du fifle lidt med nogle kvitteringer og noget afskrivning, så vi kan få den hevet ud af regnskabet?
Husk: Vi har kun hvide penge i OMF.

Tüxen

De er loaded med gas nu.

Tordenskjold halv fuld.

Gavekort på frenum til månedens medarb.??

2 STYKS KATE BUSH

Hvis jeg var 2 personer, ville jeg være Kate Bush og Kate Bush i sølvtøj.

Overblik fra provinsen / Kaffeautomaten i mellemgangen SKAL holdes ren

Madsen, parér parér. Stop kareten og hold hele hestespannet ind til siden.
- DER ER FAX.

Jeg er gået helt ned i gear her i provinsen. Det er noget med en kattepote på pedalen, og så klarer frihjulskadancen resten. Jeg skal ikke ha’ overskydende energi i klemme her, nej nej.
Jeg har ikke haft makeup på i tre dage, jeg ser fjernsyn med stor kanalpakke hver aften. Jeg har været på udflugt til Næstved Storcenter igår, hvor børnene gik i bemandet legeland, mens søster og jeg fik automat-latte. Jeg går op i hvert eneste måltid med en nidkærhed, som var det mit sidste. Såeh, ja, status er, at det regner. Dråber kærtegner min hud, præcis når jeg går ud. Så jeg bliver inde. Det burde du også gøre, blive inde. Jeg har kigget i gamle fotoalbums, og jeg deler lidt ud forneden.

Og så til sagen; En agenda for OMF møde, til asap afvikling, når vi begge er tilbage på hovedkontoret, ferieudhvilede. Jeg har booket mødelokalet på 3., dét med fløjdørene.

1. Der er bestyrelsemøde den 8. august, hold dig lige en løs bagkant. Vi skal have ny sekundant.
2. Strammere regler for oprydning til de freelancende og deltidsansatte sjæle. Jeg overvejer at foreslå en ‘clean desk policy’. Den slags fungerer bare.
2b. Ham med rullevognen, der deler intern post ud vil gerne gå ned til 32 t/ugentlig. Tænk lige over, om du kan gi’ en heads up på den, som vi siger.
3. Intranettet er nede, du må gerne tage fat i Data-Palle – tak :-)
4. Vi er nødt til at understrege over for ALLE, høj som lav, at kaffeautomaten i mellemgangen SKAL holdes ren. Man er nødt til at køre en klud henover stålet for at undgå de skide bananfluer. Det gælder både ved tryk på cacao og moccacino.
5. Vi skal saftsusemig til at hente lidt opgaver hjem, hvis vi skal være det bundlinje-tal bekendt.

Vel mødt!

Tüxen
Partner

søs danser med hund mens jeg ser til

mig på La Santa med rejehop-Gry

jeg er teen med perm

mor i purple

LOVE

Typisk slut tresser syretrip; tjek teksten:

Sitting on a hillside, Watching all the people die, I’ll feel much better on the other side, I’ll thumb a ride. I believe in magic, Why? Because it is so quick.
I don’t need power when I’m hypnotized, Look in my eyes – What are you seeing? I see… How do you feel? …you. I feel real phony when my name is phil. Or was that bill?

Og det fortsætter i samme dur. Og mol.
I det nummeret begynder at fade, kommer der lidt percussion på og man fornemmer begyndelsen på en udvikling – og nu vil jeg have fat i studiebådene og høre hvor det ender. Hader når det sker.

IKKE SÅ MEGET AT RAFLE OM

Altså, både lyd og billedsiden er absolut enestående. Adrian Belew’s “Big Electric Cat” fra 1982 er stort set ukendt, men Belew er ikke hvemsomhelst. Fra ’77 og en del år frem spillede han med Talking Heads, Bowie, Brian Eno, Frank Zappa og Tom Tom Club. Og sidstnævnte, der udgjorde rytmesektionen i Talking Heads, foreslog i det skjulte Belew, at han overtog David Byrne’s plads i bandet. Eddermamene en radikal udmelding. Belew takkede pænt nej, men fortsatte med begge bands. Underlig stemning i øveren bagefter, ik?

Den får mig til at le, ikke grine, le

Madsen, jamen, hallo, hvorfor egentlig ikke. En god, dansk film fra dengang, jeg var mindre, og du var ret lille. Lehfeldt i en glansrolle, dansk films skurk no. 1, verdens bedste pølseret, og her i traileren er jeg ret vild med speaker- stemmen også.
Der bygges op, helt op. Det er en sjov film, og tidens gang klæder den. Jeg husker, ham elskeren laver en pik-dog. Det var, hvad jeg lige havde på tapetet.

Du minder mig om Fregatten Jylland, din skærmtrold.

FAXEN FERIERER

Ja godaften Berlin, jeg spørger bare

Der’ jazz

Det kom jeg lige i tanke om. Det skal vi da også huske. At gå til. At knipse lidt til. Byen summer af fills og blæsere og improvisationer. Der er rish-rash-sandaler, der taktfast gynger, ligefrem stepper og øl på fad. Vores forældre kan lide det, jeg kan lide det, hende med den ekstra lange sax-solo kan lide det. Dyrk det lige. Det er det, man kalder et indfald. Ikke et velovervejet et, men stadig et. Således hæfter jeg nu en tre billeder på disse korte sentenser. Og så beder vi bare Guderne om godt vejr, wappe di åh.

TAT

Madsen, du skriver halv-subtilt om nedfald. Jeg rejser/sænker barren og tager fat i kulturelle kodninger, tilhørsforhold og trendzzz. Det slår mig, at folk kunne blive endnu mere modige med deres tatoveringer. Tiernes anti-stamme-tats, hvor tilfældigheder og humor står øverst trænger til en bramfri vitaminindsprøjtning. Placering er KEY her. Flabethed, usnobbethed og liderlighed er tre andre gode nøgler til at optimere din blækkede rowdyness og stamina. Jeg har i arbejdsøjemed sorteret de tarveligste, nej, fedeste fra.

NEDFALD / UDFLÅD

KIDD FEAT.?? FORTSAT

Forleden gav vi et par bud på hvem Kidd skal invitere med på et kommende track. For lissom at bygge bro til de nye drenge på blokken. Og når nu hypen omkring ham er aftagende, må den ellers så talentfulde rapper invitere ungt blod med på mic’en for at bevare kontakten med undergrunden. Læs indlægget her.
Mike var et af buddene, og vi modtog efterfølgende en mail fra Mike! Det er for vildt. Mike skriver “Yo Os Med Fax, supert at i spiller mit shit på jeres homepage. Det ku være for vildet at lave noget med Kidd, han har et nice flow. Vil i vise min official musci video til tracket Jeg Kan Ikke Finde Dig? Klart mit dopeste track til datoen.”
Helt sikkert Mike, det vil vi rigtig gerne. Og jeg slår den her op på Kidd’s Facebook.
Fede Kappa sneaks forresten, og fed effekt i starten, hvor man lidt tror du ligger ned mens du går. Men så går du faktisk bare ned af et legetårn! Er det en Michael Jackson homage? Altså både det med synsbedraget og legepladsen?

homofablen no. 1

Jeg spurgte engang en lesbisk veninde, om jeg som stille og rolig udsprunget hetero var kvalificeret til at lave homo-jokes. Det mente hun ikke. Vi tog den gelinde, men jeg mente det seriøst, for der lå så mange bøssoide bemærkninger på tungen, og jeg fandt den der usagte stopklods interessant. Hvad er dealen her? Summen blev, at det tangerer lidt ligesom med neger-jokes (minoriteter generelt, ik). Hvis du ikke selv har DET i blodet, så træd varsomt. Spar på dine ‘Wazup nigga?’ eller et eller andet bøvet med ‘de danser fedt’. Så jeg sparer tit. Men jeg er med på suger/vouyer stilen. Friksæmpel med Chris Crocker. Ham, der brød igennem som ‘Leave-Britney-Alone-Tranny’ på YouTube og aldrig har været bange for at gi’ af sig selv. Han er gået all manly, men forholder sig stadig til social-politiske emner.

Først en god før/efter:

Dernæst: Chris Crocker and his boy discussing GAY Public Display’s of Affection.

Og krøllen: …Så ser man lige en kommentar fra en anonym til Chris:
“YOUR NOT FAMOUS SO STOP ALREADY its getting old”
og så hører man lige Chris sætte sit punktum:
“Stop what, baby? Holding the gun to your head that forces you to visit my Tumblr?”

NIK & JAY FEAT. KIDD. KIDD FEAT.??

Nu hypen omkring Kidd så småt er ved at stilne af, kigger vi os straks omkring efter nye supertalenter. Legenderne (Nik & Jay) bygger bro til de nye drenge på blokken (Kidd, Young, Gilli & Kesi) på singlen Gi’ Mig Dine Tanker pt. 2 (I Sagde Vi Ik’ Ku’, Men Se Det Ku’ Vi Godt – pt. 7) download her. Men hvem skal Kidd og co. bygge bro til? Her er et par kvalificerede bud, der giver os troen tilbage på dansk rap.


Hud & Di

Jamen, det er hud-dag. Og post mortem royal fix FAX’eri.
Der er en kobling et sted mellem de velproportionerede gutter og Diana. Os med fax sætter et armbånd med charms på højkant til den, der giver det bedste bud på denne billedlige forbindelse. Indsend dit svar til Madsen, min mailboks er fuld. Hvis overskuddet overstiger 779.000 dollars, går 1,5 % a nettoindtjeningen pr. charm (vel at mærke) til et velgørende formål.
I al ydmyghed, god dag.
Lad os sparke lidt liv i den, Madsen!

Ligger du ned, eller hvad går du og river i?
Jeg fandt lige det her billede, som blev lommesnappet til forårsfesten i børneren. Det’ sgut kedeligt.
Jeg håber, du har en løs bagkant i morgen, for vi får rivende travlt.

Så té dig dog, det er GODT.

Jamen, det er her og nu, at denne lyd virker. Vi taler vel den noget opstyltede genre hipster r’n'b, hvor ghetto-fiz-karl møder strejf af indie-lad. Hvorom alting er, den er feeeeed – i min bog. Videoen med. Hørte jeg et ‘sound of the summer 2012′…?

vi kicker ass

Den er helt gal med Madsen i dag, han er kørt op, og kan ikke sige fra. Konen er på hospitalet, det er ryggen, den er gal med. Han skal have nogle af dem her.